Centrale stofzuigsystemen voor een proper huis

Verschillende types centrale stofzuigers

BVC Belgium uit Wevelgem, regio Kortrijk, West-Vlaanderen biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten centrale stofzuigers.

Ontdek de voordelen en specifieke technische info van onze stofzuigsystemen hieronder! Bekijk ook vrijblijvend de accessoires die erbij horen.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Een gratis offerte aanvragen?

Economische duo : Junior & Junior super

BVC Belgium

Economische duo : Junior & Junior super

Het is altijd noodzakelijk u aan een budget te houden bij verbouwingen of bouwwerken. Zelfs als er slechts een beperkt budget is, zouden veel mensen niet zonder een centrale stofzuiger kunnen en dit heeft zo zijn redenen. BVC heeft de goed geprijsde Junior en Junior Super gelanceerd (gemaakt in Duitsland) zodat er niet moet ingeboet worden op kwaliteit en duurzaamheid. Zoals u aan de buitenkant al kunt zien, heeft dit duo dezelfde robuuste technologie als hun andere BVC centrale stofzuigers : krachtige motoren van Duitse productie en een innovatief tweevoudig filtersysteem met een beveiligingsfilter voor de motor en een filterzak in eersteklas weefsel van uitmuntende kwaliteit.

Betaalbare luxe : the Compact 600 DE

BVC Belgium

Betaalbare luxe : the Compact 600 DE

Technisch gezien is deze kleine jongen een reus. Onze bestseller S 600 DE heeft zijn potentieel overgenomen: 700 Airwatt en een motor van 1800 watt met innovatieve digitale controle. Eerlijk gezegd: wie wil niet dat gemak en luxe zijn leven zo aangenaam mogelijk maakt? Maar economische noodzaak beperkt ons meer dan we willen - geen kwestie of het nu gaat over de wens voor een auto, een vakantiereis of een object uit ons dagelijks leven. Compact design en comfortabele muurbevestiging. Bijna alle specificaties zoals motorvermogen en de apparatuur met het dubbele filtersysteem in stofkwaliteit en de nieuwe intelligente digitale controle zijn absoluut uniek.

De Robuuste S 500/600/800 & S 500/600/800 DE

BVC Belgium

De Robuuste S 500/600/800 & S 500/600/800 DE

Deze S-klasse is zowel verkrijgbaar met het analoge systeem of met het digitale-intelligente-controle display. Het volledige gamma van de S-serie is voorzien van het dubbele filtersysteem. Goed om te weten is dat alle centrale stofzuigers van het kwaliteitslabel BVC "Made in Germany” dragen. Ook het hart van de eenheid, de motor die efficiënt geoptimaliseerd wordt, komt uit Duitse productie.

Vind bij ons het compleetste centrale stofzuigsysteem op de markt!

Een gratis offerte aanvragen?